Tablófotózás
tablókészítés
tablóverseny
Tablófotózás, tablókészítés, tablóverseny
tablókészítés, tablóverseny
tablóverseny
tablófotó
tablókészítés2

Tablófotózás, egy újabb nyűg!?

... nem elég az érettségi?

Úgy érzed túl sok a feladat így év vége fele? Mindenki mást akar, nincs senki, aki kézben tartja a szervezést? Engedd meg, hogy segítsünk! Ötletekkel fogunk bombázni, segítünk szervezni, kézben tartjuk a dolgokat. Elkészítjük a profi tablófotókat, tablóterveket és a minőségi tablót gyorsan! Keress!

Tablókészítés lépései

1

Ingyenes tanácsadás Első találkozó alkalmával elmondjuk mi mindenre kell figyelni a tervezés során, egyedi ötletek adunk az egyedi osztály számára.

2

FotózásLehetőleg egy nap alatt bonyolítjuk, mindenki lóghat egy félórát, ha tanárok is lesznek a tablón, akkor kell 2 nap. Nyugi lányok, a képeket retusáljuk, mindenki szép lesz :)

3

Tabló terv, gyártás2-3 látványterv alapján kialakul a végleges irány. Ezután mindenki a helyére kerül, s ha leokéztátok, indul a gyártás. Legkésőbb ballagás hetén megkapjátok a kész tablót.érettségi fotózás

Aktuális tablótrendek témában kérdeztek a Kossuth Rádió Trendidők című műsorában.

 

 • tablókészítés
  We love Budapest. Budapesti látványosságokkal, formabontó háromszögfotókkal.
 • tablókészítés
  Menő osztálynak, menő üvegtabló. Nem sikerült lebeszélni a diákokat a festékporról.
 • tablókészítés
  A folyosó színes szekrényei között készült tablófotók. Ez lett a befutó. Irány a tablóverseny!
 • tablófotózás
  Az arcokat mi vágtuk, végül nem ez a tablóterv nyert
 • tablóverseny
  Kicsit retró tablókészítés
 • Tablófotózás, tablókészítés, tablóverseny
  Az nyertes tabló konzervatívabb változata

 • tabló
  Egyik legfrissebb "Sportosan elegáns" tablókészítés
 • tabló
  A Wesley János Pedagóia Szak hallgatói kérésére ((hozott fotókból készített) készült tabló
 • tabló
  Greenbox háttér előtt készült fotókből készült tabló.
 • tabló
  Antik, századelőt idéző tablóterv
 • tablófotózás
  Merész négyzet alak, hullámzó tablóképek, időszalag (2003)
 • tablókészítés
  Színes egyéniségekhez egy igazán színes tablókészítés
 • tablóverseny
  Klaszikus filmes megoldás, sál és nyakkendő színes, a többi feketefehérMiért csináljuk? Tudjuk, hogy számotokra ez az időszak rengeteg feladattal és kihívással teli. Életetek egy korszakának (a gyerekkornak) a lezárása. Innen léptek a nagybetűs Életbe. Az együtt töltött évek alatt egész életre szóló barátságok szövődnek, s ennek szeretnénk méltó emléket állítani a munkánkkal. Ezt a legendás élményt, legendás csapatot az utánatok következő évfolyamok megcsodálhatják, sőt írigyelhetik, amikor ti már az élet útjait tapossátok. Legyen a tabló az iskolai kötelezettségek mellett egy utolsó közös dobás, ami legjobban kifejezi az összetartozást, és azt a csapatszellemet, amit felépítettek ezidáig. Ennek szolgálatában állítottuk fotós, grafikus és anyagismereti tapasztalatainkat, kivitelezési kapcsolat rendszerünket. Legyünk együtt kreatívak, találjuk meg a leginkább hozzátok illő stílust!

Fotózás zöld háttérrel. Leírás: Greenbox vagy bluebox technikának is hívják. Óriási előnye, hogy a háttér utólag nagyon profin módosítható. Lehettek címlapsztárok, különböző magazinokban, lehettek természetes vagy irodai környezetben.

Előny: Akkor is érdemes ezt választani, ha még nincs kiforrott koncepció.

Fotózás szabadban Leírás: A természetes képek, szerintünk a sok mobilfotó miatt újra kezdenek divatba jönni. Ki mondta, hogy a tablófotó csak műteremben, vagy műtermi körülmények között készülhet? Fotózzunk a suliban, vagy a parkban, vagy a Duna parton, vagy ahol akartok. Válasszatok az elképzelésetekhez leginkább illő környezetet. A fotózást bízzátok ránk!

Előny: Azzal tudtok feltűnőek lenni, hogy nagyon természetesek lesznek a képek. Nem kell pózolni, nem lesznek kicsavart pózok. Mintha nem is fotózáson lennétek.

Fotózás kreatív háttérrel Leírás: Ekkor a meglévő háttereink közül választhattok. Kicsit klasszikus, de rizikómentes fotózás. Fehér, szürke, fekete hármas bármikor használható. A fények finom beállításával legegyszerűbb és leggyorsabb módon tudunk haladni a tablóval.

Előny:Gyorsaság, egyszerűség

3D-s tablók Leírás: pl: zsinórra függesztett képek, vagy kézzel kivágott háttér, vagy pólóra nyomott képek, azok felakasztva szögekre. Ezeknél a tablóknál a gyártást nem gépek végzik, hanem rengeteg emberi munka van benne. Szeretjük, ha ránk csak a számotokra megoldhatatlan feladatokat bízzátok, a nagyrészét pedig ti csináljátok.

Előny: Remek csapatépítő, igazi alkotó munka.

Tabló készítés kreatív anyagokra Leírás: fára, fémre, üvegre nyomott anyagok Sok cég ma már mindenre (is) tud nyomtatni. Az elmúlt évek alatt rengeteget kísérleteztünk különböző technikákkal, így magabiztosan vállalunk üvegtablót, fára lézerrel gravírozott feliratozást is. Ha szeretnétek hogy a tablótok előtt sokáig álldogáljanak a ballagáson, tanulmányozva a technikát, akkor válasszatok különleges anyagokat.

Előny: az egyik legformabontóbb kivitel, ha nem nyomtatással készítitek a tablót. Az eredeti anyaghasználattal épp olyan különleges lesz a végeredmény, mint ti magatok.

Keressen még ma!

Ha felkeltettük érdeklődésüket keressen minket! Kollégánk 24 órán belül válaszol emailben, és pontosítjuk a tablófotózás részleteit.

„Ilyen jó képek még nem is készültek rólam :)" Julcsi, érettségi előtt

Elérhetőségeink

Budapest Marketing
Budapest 1165, Újszász u. 45/b T. ép. (Garázs)

Telefon: +36 (70) 627-1710

E-mail: iskolafoto@vividesign.hu
web: www.vividesign.hu/tablo